Ден в полза на обществото 2015

A A A

На 5 юни 2015г екипът на Ел Ес Травъл Ритейл България посвети своя Ден в полза на обществото на Център за социална рехабилитация и интеграция на лица с проблеми от аутистичния спектър (http://autismbulgaria.com/ ). За младежите и децата от центъра бе организирана специална обиколка с екскурзоводи на Национален Исторически Музей, кв. Бояна.

Младежите научиха интересни факти за българската история, подкрепени от разгледаните експонати и богати колекции от предмети с уникална стойност. Интересните разкази и професионалният подход на екскурзоводите събудиха интереса на децата и ги предизвикаха да приложат своите знания от училище.

За младежите, страдащи от аутизъм, денят, прекаран в компанията на нашия екип, бе приятно преживяване и възможност да общуват в разнообразна и активна социална среда.

За съжаление времето не беше на наша страна- неочаквана буря в планината провали пикника и спортните игри на открито. Това обаче не ни обезкуражи да се надяваме скоро пак да имаме възможност да играем заедно!