Визия

A A A

Целта на Лагардер Травъл Ритейл е лесно определима: искаме да бъдем предпочитан партньор в бизнеса по целия свят,комбинирайки най-добрите решения за търговия на дребно и предлагайки уникални услуги, за да създадем среда, в която пътуващият човек да изживее неочакваното.

Растежът в бизнеса е постижим само чрез предаване на правилния опит и чрез успеха на нашите партньори. За да подпомогнем постигането на тази мисия, опитът, натрупан при запазване на първото място в световен мащаб в сектора „Преса и услуги”, се допълва не само с изключителни умения в търговията на дребно в безмитни, луксозни и специализирани магазини, но и чрез разширяване на портфолиото от концепции за предлагане на храни и напитки.

Фокусирайки се върху интуицията, иновациите и резултатите, ние ще използваме всички наши умения, за да осигурим на клиента изключително преживяване и да предоставим на партньорите си надеждни и високоефективни приходи.

Подсигурени от международния опит на компанията, местните ни дружества предоставят на партньорите професионално и ефективно съдействие в бизнеса.

Изключителната ни интуиция спрямо потребностите на клиентите и нашите умения в бизнеса ни позволяват да откриваме нови възможности и да предоставяме по-добри услуги. Развиваме нашите партньори и брандове по целия свят чрез комбиниране на най-добрите търговски решения с набор от уникални услуги.

Като корпоративна група, ние сме изцяло фокусирани върху консолидиране на растежа във всеки един аспект от бизнеса. Ние поддържаме тази международна амбиция чрез стратегия, инвестиции и действия и сме изцяло отдадени на целта да се превърнем в световен лидер в областта на Travel Retail.

main35
Даг Расмусен
Председател на Съвета на директорите и Главен изпълнителен директор на Lagardère Travel Retail