Ценности

A A A

АДАПТИВНОСТ – способността да бъдем винаги актуални и в крак с динамиката на пазара. Адаптивността е възможност, която трябва да докажем чрез постигане на рентабилност.

ИНОВАТИВНОСТ – възможността да почерпим от опита, най-добрите практики и разработки на сродната ни компания е лукс, който следва да ни помогне да бъдем по-креативни и иновативни, смели и уверени!

СЪВЪРШЕНСТВО – каквото и да вършим всекидневно, нашата цел е да предоставяме висококачествени услуги и продукти. Съвършенството ни е признато от клиенти и партньори.

ЕКИПЕН ДУХ– споделен ангажимент да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, което умеем. Отборният дух трябва да е нашата спойка и да е в основата на всичко, което правим в компанията.

БИЗНЕС ЕТИКА – със своята 160-годишна неоспорима репутация, синоним на надеждност, доверие и почтеност, Lagardere предава поетите ангажименти на всички компании в групата. Ние сме честни и отговорни към клиенти и партньори!

ЕНТУСИАЗЪМ– вдъхновението да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, което умеем. Отборният дух трябва да е нашата спойка и да е в основата на всичко, което правим в компанията.

 

values_bg21