Станете Наш Партньор

Станете наш Партньор!

В Лагардер Травъл Ритейл България сме убедени, че благодарение на добрия екип и позитивна атмосфера на работа, правим възможно реализирането на достъпни и качествени услуги към клиентите на всички концепции, оперирани от компанията на българския пазар.

В 21 век клиентите стават все по-взискателни по отношение на качеството на стоките, разнообразието от продукти, добрата цена и не на последно място, към отличното обслужване.

Ние търсим хора, които ще отделят време да разберат и отговорят на потребностите на клиента и ще работят с удоволствие за непрекъснатото подобрение на нашите концепции.

Ако имате желание, можете да станете част от нашата търговска мрежа от партньори със собствен бизнес. Предлагаме Ви да управлявате един от магазините на компанията като получите безплатно обучение и гарантирано фиксирано заплащане през първите месеци, които ще Ви помогнат да реализирате максимално потенциала си.

Чрез прикачената по-долу брошура всички бъдещи партньори могат да научат за една добра възможност да управляват свой собствен бизнес и да постигнат целите си с подкрепата на компанията.

Запознайте се с актуалните възможности да станете наш Партньор!

Брошура

Кандидатствай

Вашето име

Вашият Email

Допълнителна информация

Файл (разрешени формати: pdf|txt|doc|docx|xls|xlsx)

Моля въведете кода за сигурност:
captcha