Лагардер Травъл Ритейл отпразнува 10 години успешен бизнес в България

A A A

На 11 октомври 2018 г. на тържествено събитие в София, заедно с партньорите на компанията и официални лица, както и представители на водещи медии отпразнувахме 10-годишния юбилей на компанията. Сред официалните гости бяха Негово Превъзходителство Посланика на Република Франция– г-н Ерик Льобедел и Председателя на Френско-Българската Търговска и Индустриална Камара (ФБТИК) г-н Стефан Делайе.
„За изминалите десет години в България, Lagardere Travel Retail постигна значим пазарен дял и лидерска позиция в сектора на търговията в пътнически зони, откри магазини и заведения в повече от 30 български града, като към м. септември 2018 година оперира верига от 120 търговски обекта, разположени на ключови локации, като летищата в София, Варна и Бургас, част от станциите в Софийското метро, ключови железопътни гари, Централна автогара София, автогарите Велико Търново и Варна, както и в търговски и офисни центрове, хипермаркети и търговски улици в някои от курортите в България. Плановете ни за бъдещето са все така амбициозни и са свързани с разширяване на търговската мрежа в страната и внедряване на нови концепции, част от портфолиото на групата Lagardere“, каза в речта си на събитието г-н Младен Йорданов, Изпълнителен директор на Lagardere Travel Retail в България.

г-н Младен Йорданов, Изп. Директор на Лагардер Травъл Ритейл България

Г-н Ерик Любедел, Посланик на Р. Франция приветства г-н Стефан Пикар, Управител на Лагардер Травъл Ритейл за Балканския регион и Румъния

г-н Стефан Делайе, Председател на ФБТИК

Очарователните водещи на събитието Ники Кънчев и Сара Драгулева

Наслада за сетивата с дамите на квартет Destiny